Eén Monitor voor uw informatiebehoefte

U wilt zonder veel moeite op de hoogte blijven van de belangrijkste actuele ontwikkelingen op uw vakgebied. Met dit doel ontwikkelde PDC een aantal Monitoren die op abonnementsbasis beschikbaar zijn.

De Parlementaire en EU Monitor vormen dé kennismanagementtools die u relevante informatie leveren op het moment dat het u past. Zonder dat u er zelf naar op zoek hoeft.

Onze Monitoren beslaan verschillende domeinen:

  • Inhoudelijke kennis over hoe Den Haag en Brussel werken in de Parlementaire Monitor
  • Europese beleidsontwikkelingen in de EU Monitor

De Monitoren worden custom made samengesteld waardoor wij de producten kunnen aanpassen aan uw informatiebehoefte. Dit varieert van het toevoegen van extra content tot het bieden van maatwerkoplossingen. We gaan daar graag vrijblijvend met u over in gesprek.

Alle informatie van belang

U combineert deze domeinen, of onderdelen daarvan, moeiteloos met elkaar binnen één Monitor. Deze Monitor geeft u alle informatie die voor úw dagelijkse werkzaamheden van belang is. Onze Monitoren doorzoeken voor u alle relevante bronnen, leggen de juiste verbanden en selecteren alles wat voor u onmisbaar is. PDC biedt daarbij uitgebreide ondersteuning. Zo sluit uw Monitor optimaal aan op uw informatiebehoefte, zowel praktisch als inhoudelijk.

Overzichtelijke online omgeving

In de Monitoren komen de expertisegebieden van PDC (informatie-architectuur en parlementaire besluitvorming) samen in een complete en overzichtelijke online kennismanagementomgeving. De informatie die u op het gebied van parlement, politiek en nieuws nodig heeft kunt u makkelijk ordenen, en onze dossiers geven snel inzicht in wetsvoorstellen die in behandeling zijn. Met uw smartphone, tablet of pc bent u verzekerd van de juiste informatie op het juiste moment.

 

"Een Monitor voor elke organisatie, voor elk moment"

Kies de Monitor die het best bij u past:

 

Parlementaire Monitor

Blijf op de hoogte van:

  • Nieuwe wetsvoorstellen;
  • Een nieuwe relevante beleidsbrief;
  • Kamervragen over uw core business;
  • Wijzigingen in de vergaderagenda.
 

EU Monitor

Blijf op de hoogte van:

  • Het verschijnen van een relevante consultatieronde;
  • Ontwikkelingen rond nieuwe Europese verordeningen of richtlijnen en de Europese behandeling daarvan;
  • De agenda van Europese instellingen en agentschappen.