Werkwijze

De werkwijze van PDC kenmerkt zich door een hoge kwaliteit van de geleverde producten en dienstverlening. PDC'ers spreken uw taal. Dat moet ook wel, want het ontwerpen van een informatiearchitectuur gebeurt altijd in nauw overleg. Niet alleen in het stadium voorafgaand aan de bouw, ook tijdens de realisatie en na afloop, zal PDC u soms lastige vragen stellen. Vragen waarover u wellicht nog niet eerder heeft kunnen, of willen, denken. Deze werkwijze vergt enige inspanning van uw kant, maar levert duidelijke meerwaarde voor het eindresultaat op. Een resultaat, dat aansluit bij doelgroep en aanbieder. Een resultaat waarmee u verder kunt.

Organisatie

PDC telt zo'n 25 medewerkers. Dankzij de platte organisatiestructuur en de relatief beperkte omvang, zijn de lijnen kort. De organisatie is zo ingericht dat van iedereen duidelijk is waar hij of zij aan werkt. Dit maakt het voor ons, en voor de opdrachtgever, gemakkelijk om de juiste persoon te pakken te krijgen.

Gereedschappen

Veel van de programma's die PDC gebruikt, zijn in eigen beheer ontwikkeld of aangepast aan onze wensen. Niet omdat we dit koste wat kost willen, maar omdat we niet altijd op de markt vinden wat past bij onze idee├źn.