De mensen

Groepsfoto PDC 2018vergrootglas

Bij PDC werken zo'n 25 enthousiaste en hoogopgeleide mensen. PDC'ers zijn van alle leeftijden: van jonge twintigers tot begin zestigers, maar altijd jong van geest. De studie-achtergrond is zeer divers, bijvoorbeeld rechten, geschiedenis, informatica en Europese studies. Al met al vogels van zeer uiteenlopende pluimage. We hebben wel een aantal dingen gemeen.

Opleiding: hbo of universitair

Niet omdat we nou zo kicken op hoge opleidingen, maar vooral omdat dit een solide basis kan zijn om je werk bij PDC op een waardevolle manier vorm te geven.

Karakter, flexibel, doorzettingsvermogen en enige mate van discipline

We werken met veel plezier, maar wel hard. Projectmatig werken betekent deadlines nakomen, ook als dit langer doorwerken betekent. Betrouwbaarheid, afspraak-is-afspraak en rekening houden met je collega's staan bij ons hoog in het vaandel. Iedereen wordt geacht zijn verantwoordelijkheden te nemen en ook collega's te helpen bij het nemen hiervan. Alleen op die manier kunnen we ervoor zorgen dat klanten tevreden zijn en blijven, zodat ze vaker bij ons terugkomen.

De bereidheid, en meestal de wens, om zich te ontwikkelen

We proberen de ontwikkeling van onze medewerkers te stimuleren op de manier die het beste bij het individu past. Zo kan een projectmanager met interesse in programmering hier ook echt 'werk' van maken. Daarnaast is het voor PDC'ers mogelijk om opleidingen te volgen, die ze denken nodig te hebben bij hun ontwikkeling.

Betrokken bij onze maatschappij

Onze betrokkenheid blijkt onder andere uit het met veel inzet werken aan sites als europanu.nl en parlement.com, die PDC uit eigen zak financiert. In ons werk proberen we verantwoord om te springen met energie, papier en andere grondstoffen.

Een nuchtere instelling

We doen ons werk zo goed mogelijk en met volledige inzet. Eigenlijk vinden we dat niet meer dan normaal. Ieder zijn vak, dat van ons is het maken van goede internetsites.

Zin om ons team te versterken?

Lijkt het je leuk om een PDC'er te worden? Kijk dan snel naar de openstaande vacatures of naar de leuke stageplaatsen. We zien je graag langskomen voor een eerste kennismaking. We vinden het belangrijk dat we tijdens de sollicitatieprocedure een goed beeld van elkaar krijgen. De procedure bestaat uit enkele gesprekken (o.a. met je toekomstige collega's), een test en een kijkje in de keuken. We proberen deze procedure zo snel mogelijk te doorlopen. Dan weet je direct waar aan je toe bent.