Werken bij PDC

Werken bij PDC betekent meewerken aan informatieprojecten in een inspirerende, kennisintensieve maar platte organisatie. Een omgeving waarin je je talenten kunt laten zien, en nieuwe kanten van jezelf kunt leren kennen. We werken in teams die per project van samenstelling wisselen.

De mensen

Bij PDC werken zo'n 25 enthousiaste en hoogopgeleide mensen. PDC'ers zijn van alle leeftijden: van jonge twintigers tot begin zestigers, maar altijd jong van geest. De studie-achtergrond is zeer divers, bijvoorbeeld rechten, geschiedenis, informatica en Europese studies. Al met al vogels van zeer uiteenlopende pluimage. We hebben wel een aantal dingen gemeen.

Werkomgeving

PDC zit in een prachtig pand aan het Lange Voorhout in Den Haag. Bijna alle PDC'ers komen hier op de fiets of met het openbaar vervoer naartoe. Omdat veel opdrachtgevers in de buurt zitten, zul je vaak de fiets gebruiken voor een werkbezoek.

Vraag het ze zelf...

We kunnen je uitleggen hoe plezierig, afwisselend en uitdagend het werken bij PDC kan zijn, maar de beste indruk krijg je door de PDC'ers zelf aan het woord te laten. Daarom vind je hier enkele bijdragen van collega's over wat je wel, en wat je niet te wachten staat.

Vacatures

Wil je graag samen met leuke collega's in een inspirerende werkomgeving werken? Ga je voor uitdagende en zeer uiteenlopende projecten en aansprekende opdrachtgevers? Denk je dat je een goede aanvulling bent voor PDC? Dan is een baan bij PDC misschien wat voor jou.

Stages

PDC biedt boeiende en leerzame stageplaatsen voor universitaire en hbo-studenten. Tijdens je stageperiode werk je mee aan de bouw van internet- en intranetsites voor het bedrijfsleven, de overheid en de non-profitsector. Je doet tijdens je stage de benodigde vakkennis op en je leert om binnen de context van een bedrijf zelfstandig en kritisch in een team te werken.