PDC toont EU Monitor tijdens MINDS conferentie

16 april 2018

 

Op 19 en 20 april is PDC in Den Haag aanwezig op de vijfentwintigste tweejaarlijkse conferentie van MINDS International, een wereldwijd netwerk van nieuwsorganisaties en persbureaus.

 

Wereldwijd

De leden van MINDS zijn afkomstig uit twinig landen wereldwijd. Hieronder zijn bekende persbureaus als AP uit de Verenigde Staten, het Duitse DPA en het Franse AFP. Nederland wordt uiteraard vertegenwoordigd door het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP).

"Back to the future! How will big data and robots change news agencies"

De editie van dit jaar staat in het teken van de digitalisering van de media en de invloed die dit heeft op nieuws en nieuwsorganisaties. In dit kader geeft Daan Smolders van PDC een presentatie van de mogelijkheden en voordelen van de EU Monitor.

De EU Monitor

De EU Monitor is d├ę kennismanagementtool die de gebruiker in staat stelt het Europese besluitvormingsproces op een geordende en overzichtelijke manier te volgen. Van de internetconsultatie tot en met de implementatie. De EU-monitor is door PDC ontwikkeld en wordt samen met ANP in de markt gezet.

Uiteraard zijn medewerkers van PDC op beide dagen aanwezig om geïnteresseerden kennis te laten maken met deze en andere monitoringsoplossingen van PDC en ANP.

Benieuwd?