PDC werkt mee aan dé marktplaats voor zakelijke cloud-diensten

27 mei 2014

 

PDC leverde de afgelopen maanden een bijdrage aan de nieuwe marktplaats voor cloud-diensten op KPN.com. Met deze online marktplaats biedt KPN aan zakelijke klanten een breed pallet aan cloud-diensten. De werkzaamheden van PDC'ers binnen dit project bestonden vooral uit contentmanagement en het redigeren van nieuwe handleidingen voor cloudproducten.

Servicegericht

De bijdrage van PDC was dit keer dus vooral servicegericht. Het ontwerp en de bouw van de servicepagina's zijn in lijn met de nieuwe KPN-stijl en volledig beschikbaar op mobiel en tablet. De inhoud van de pagina's is voor zoveel mogelijk producten helemaal gelijk en er is alleen informatie te vinden die voor een specifiek product relevant is. De handleidingen die in dit servicegedeelte zijn te vinden, zijn door een PDC-redacteur geredigeerd en gecheckt op gebruiks- en leesgemak.

Betrokken

PDC was gedurende de eindfase voor twee maanden betrokken bij dit project. In de marktplaats voor cloud-diensten worden producten verkocht als Back-up Online, Internet Veiligheidspakket en Zakelijk Office 365.

Over PDC en KPN

KPN, het grootste telecom- en ict-concern van Nederland, behoeft eigenlijk geen introductie. PDC werkte al samen met zijn voorganger PTT. Dat KPN een veelzijdig bedrijf is, blijkt ook uit de uiteenlopende diensten en producten die PDC aan dit bedrijf levert.