Continuïteit

PDC staat voor continuïteit. We zijn niet de zoveelste internet start-up, maar een bedrijf dat al decennialang zijn waarde bewijst. De organisatie is zo ingericht dat kennis gemakkelijk en efficënt gedeeld wordt.

PDC 'ers werken volgens een vaste structuur, waarbij essentiële informatie snel door alle betrokkenen terug te vinden is. Als organisatie heeft PDC dan ook een sterk ontwikkeld projectgeheugen. Soms weten de PDC'ers beter de weg in de organisatie van de opdrachtgever, dan de mensen die er werken.

Relaties

Opdrachtgevers hebben bij PDC altijd een vast aanspreekpunt en een vaste vervanger. Zo weet iedere betrokkene steeds waar hij aan toe is. En dat werkt wel zo prettig. Doordat het verloop onder PDC'ers relatief laag is, bouwen we snel een waardevolle relatie op. Een relatie die vaak lang stand houdt.

Personeel

Ons personeelsbeleid is gericht op de lange termijn. Bij de sollicitatieprocedure gaan we niet over één nacht ijs. We nemen in een korte maar intensieve procedure ruim de tijd om kandidaten goed te leren kennen en laten hen uitgebreid kennismaken met alle facetten van ons werk. Zo halen we de juiste mensen binnen die passen binnen onze visie en manier van werken.

Robuust en toekomstvast

Onze vaak in eigen beheer ontwikkelde programmatuur wordt in nauw overleg met de opdrachtgever op maat gesneden. Bij de ontwikkeling wordt al rekening gehouden met allerlei toekomstige ontwikkelingen. Hierdoor zijn onze oplossingen robuust en klaar voor de toekomst.

Innovatie

Als er één continue factor aan te wijzen is in onze werkwijze, is het wel de voortdurende innovatie. Van onze gereedschappen, van onze ideeën, van onze organisatie. Immers, wie wil overleven moet zichzelf telkens weer opnieuw uitvinden. Ideeën en werkwijzen die gisteren nog innovatief waren, zijn vandaag al gewoon, en morgen achterhaald. Een bedrijf dat al zo lang aan de weg timmert als PDC, kan dit alleen doen door innovatie als constante factor te hebben.