Political Navigator - kies uw onderwerpen, ontvang alerts en blijf op de hoogte

Haagse besluitvorming is vaak een doolhof. Er zijn veel betrokken partijen, ieder met hun eigen, soms tegenstrijdige belangen. Hiervan op de hoogte blijven kost veel tijd en geld. Tot nu. PDC en ANP helpen u bovenop de besluitvorming te zitten, op een eenvoudige en voordelige manier.

 

Wetgevingsproces kristalhelder

Alle ontwikkelingen en documenten van de diverse spelers op het Binnenhof worden gepresenteerd in dossiers waarin u gemakkelijk de weg vindt. Zo bespaart u zich de moeite zelf informatie te moeten verzamelen. Dossiers worden gecreëerd op het moment dat een voorstel wordt gepubliceerd. Elke volgende stap wordt hier vervolgens aan toegevoegd.

Een dossier geeft u snel en overzichtelijk antwoord op vragen als:

  • wat is de huidige stand van zaken?
  • welke actoren zijn betrokken?
  • wat zijn de ontwikkelingen en de volgende stappen?
  • welke voorstellen over hetzelfde onderwerp zijn er?

Alle ontwikkelingen onder handbereik

Met de Political Navigator hebt u direct toegang tot de relevante primaire bronnen. De Navigator is 24/7 beschikbaar, op uw laptop, tablet en iOS/Android telefoon. Zodra er iets nieuws gebeurt op één van uw onderwerpen ontvangt u een melding. Op vrijdag geeft de wekelijkse nieuwsbrief u een overzicht van alle ontwikkelingen van die week. Zo hoeft u niets te missen.

Blijf geïnformeerd - eenvoudig, snel en waar u ook bent.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd? Neem voor meer informatie en prijsindicaties m.b.t. de Political Navigator contact op met PDC via het contactformulier of bel 070-3560238.