Vraag het ze zelf....

We kunnen je uitleggen hoe plezierig, afwisselend en uitdagend het werken bij PDC kan zijn, maar de beste indruk krijg je door de PDC'ers zelf aan het woord te laten. Daarom vind je hier enkele bijdragen van collega's over wat je wel, en wat je niet te wachten staat.

Ervaringen van medewerkers

De eerste weken van Rianne, redacteur/projectmanager sinds 2012

Tijdens mijn eerste kennismaking bij PDC was ik nog in dienst van een andere werkgever. De Vertegenwoordiging van het Europees Parlement in Nederland werkt samen met PDC aan de indrukwekkende website Europa-nu. Vol verwachting schoof ik aan aan de grote PDC-tafel en kreeg ik uitleg over de website.

De herinnering van Rutger, collega tot 2014

Weinig bedrijven bieden starters op de arbeidsmarkt zoveel veelzijdigheid in hun functie als PDC. Na mijn studie geschiedenis en een stage kwam ik bij PDC terecht om als redacteur en projectmanager aan de slag te gaan.

Ervaringen van stagiairs

Het verhaal van Mieke, student Internationale Betrekkingen en Europese Politiek in 2014

De aanrader van Susanne, redactiestagiaire in 2014

De ontwikkeling van Casey, student Facility Management in 2014

De stage van Jeroen, student European Studies 2013

In mijn zoektocht naar een plek voor mijn stage, die onderdeel is van mijn studie, kwam ik terecht bij de vacature bij PDC en het Montesquieu Instituut. Dit sprak me gelijk erg aan, omdat zij zich bezighouden met dingen die ik ook leuk vind. Zo is er ruim aandacht voor de Europese en Nederlandse politiek en worden er debatten en lezingen georganiseerd over actuele onderwerpen.

De ervaringen van Trystian, Student Communicatie en Multimedia design in 2013/2014

De eigen kijk van Josephine, student Informatica in 2012/2013

De eerste dag dat ik begon bij PDC was ik te vroeg. Ik besloot de buurt een beetje te verkennen. Na zo'n honderd meter te hebben gelopen kwam ik plots het Binnenhof tegen. De plek waar PDC gevestigd is, is niet alleen bijzonder, de locatie is op loopafstand van het station en het centrum en ligt midden in het toeristische gedeelte van de stad.

Nieuwsgierig? bekijk onze vacatures

Wil je graag samen met leuke collega's in een inspirerende werkomgeving werken? Ga je voor uitdagende en zeer uiteenlopende projecten en aansprekende opdrachtgevers? Denk je dat je een goede aanvulling bent voor PDC? Dan is een baan bij PDC misschien wat voor jou..?