Vraag het ze zelf....

We kunnen je uitleggen hoe plezierig, afwisselend en uitdagend het werken bij PDC kan zijn, maar de beste indruk krijg je door de PDC'ers zelf aan het woord te laten. Daarom vind je hier enkele bijdragen van collega's over wat je wel, en wat je niet te wachten staat.

Ervaringen van medewerkers

De eerste weken van Rianne, redacteur/projectmanager sinds 2012

Tijdens mijn eerste kennismaking bij PDC was ik nog in dienst van een andere werkgever. De Vertegenwoordiging van het Europees Parlement in Nederland werkt samen met PDC aan de indrukwekkende website Europa-nu. Vol verwachting schoof ik aan aan de grote PDC-tafel en kreeg ik uitleg over de website.

De herinnering van Rutger, collega tot 2014

Weinig bedrijven bieden starters op de arbeidsmarkt zoveel veelzijdigheid in hun functie als PDC. Na mijn studie geschiedenis en een stage kwam ik bij PDC terecht om als redacteur en projectmanager aan de slag te gaan.

Ervaringen van stagiairs

Burcu, student Communication and Multimedia Design 2016

Tijdens mijn studie Communication and Multimedia Design wilde ik graag stage lopen bij een bedrijf om waardevolle ervaring op te doen. Dit wilde ik doen door het toepassen van diverse technieken binnen projectteams, vergroten van mijn visuele vaardigheden en het verder ontwikkelen van mijn front-end kennis. De stage bij PDC was in dat kader heel erg interessant voor mij.

Anne, student Internationale Betrekkingen 2015/2016

Als student aan de master Internationale Betrekkingen in Historisch Perspectief ben ik altijd op zoek naar meer verdieping naast de standaard vakken binnen mijn studie. Zo woon ik met regelmaat lezingen, boekpresentaties en andere interessante evenementen bij. Een stage volgen was daarom ook de volgende logische stap.

Sjors, student HBO IT in 2017

Sjors loopt sinds februari 2017 als programmeur stage bij PDC. Hij wilde iets met Deep Learning doen en had nog nooit van PDC gehoord.

Rogelio, Student Communicatie en Multimedia design in 2015

Voor mij was het een raadsel. Visual Designer of Front-end Developer, wat vind ik het leukst om te doen? Om deze vraag te beantwoorden ging ik op zoek naar een bedrijf waarbij de werkzaamheden breed waren en ik van beide richtingen de smaak te pakken kon krijgen. Dat is uiteindelijk een stage bij PDC geworden.

Caroline, student Geschiedenis van de internationale betrekkingen in 2015

Tijdens mijn master Geschiedenis van de internationale betrekkingen wilde ik graag stage gaan lopen bij een bedrijf om meer werkervaring op te doen met betrekking tot mijn vakgebied. Ik had tevens de interesse om meer over de Europese Unie te leren en om mijn organisatorische vaardigheden te verbeteren. De stage bij PDC leek hiervoor de perfecte mogelijkheid om én werkervaring op te doen met betrekking tot mijn studie én om meer Europese kennis op te doen en te organiseren.

Oscar, student geschiedenis en European Union Studies, 2014/2015

Ik heb een achtergrond in Geschiedenis en European Union Studies en was op zoek naar een stage waarbij ik deze interesses kon combineren en tegelijkertijd waardevolle werkervaring opdoen. Bij PDC vond ik deze combinatie en dit is mij zeer bevallen.

Jade, student Facility Management in 2014/2015

In het derde jaar van de opleiding Facility Management van de Haagse Hogeschool is het de bedoeling dat de studenten een stage lopen van vijf maanden. Tijdens het zoeken naar een stage kwam ik in de stagebank van mijn opleiding de vacature tegen van PDC. Zij waren op zoek naar een Facility Management stagiair.

Nieuwsgierig?

Wil je graag samen met leuke collega's in een inspirerende werkomgeving werken? Ga je voor uitdagende en zeer uiteenlopende projecten en aansprekende opdrachtgevers? Denk je dat je een goede aanvulling bent voor PDC? Dan is een baan bij PDC misschien wat voor jou..?

PDC biedt boeiende en leerzame stageplaatsen voor universitaire, hbo- en mbo- studenten. Tijdens je stageperiode werk je mee aan de bouw van internet- en intranetsites voor het bedrijfsleven, de overheid en de non-profitsector. Je doet tijdens je stage de benodigde vakkennis op en je leert om binnen de context van een bedrijf zelfstandig en kritisch in een team te werken.