Vraag het ze zelf....

We kunnen je uitleggen hoe plezierig, afwisselend en uitdagend het werken bij PDC kan zijn, maar de beste indruk krijg je door de PDC'ers zelf aan het woord te laten. Daarom vind je hier enkele bijdragen van collega's over wat je wel, en wat je niet te wachten staat.

Ervaringen van medewerkers

De eerste weken van Rianne, redacteur/projectmanager sinds 2012

Tijdens mijn eerste kennismaking bij PDC was ik nog in dienst van een andere werkgever. De Vertegenwoordiging van het Europees Parlement in Nederland werkt samen met PDC aan de indrukwekkende website Europa-nu. Vol verwachting schoof ik aan aan de grote PDC-tafel en kreeg ik uitleg over de website.

De herinnering van Rutger, collega tot 2014

Weinig bedrijven bieden starters op de arbeidsmarkt zoveel veelzijdigheid in hun functie als PDC. Na mijn studie geschiedenis en een stage kwam ik bij PDC terecht om als redacteur en projectmanager aan de slag te gaan.

Ervaringen van stagiairs

Axel, student informatica 2014/2015

In het derde jaar van de opleiding Informatica van de Hogeschool Inholland Haarlem is het de bedoeling dat de studenten een oriëntatie stage lopen van 21 weken. Na gecontacteerd te zijn door studentenbureau over een unieke stage, ging ik naar Den Haag voor een gesprek en was het meteen raak, ik had een leuke programmeer stageplek gevonden!

Oscar, student geschiedenis en European Union Studies, 2014/2015

Ik heb een achtergrond in Geschiedenis en European Union Studies en was op zoek naar een stage waarbij ik deze interesses kon combineren en tegelijkertijd waardevolle werkervaring opdoen. Bij PDC vond ik deze combinatie en dit is mij zeer bevallen.

Jade, Student Facility Management in 2014/2015

In het derde jaar van de opleiding Facility Management van de Haagse Hogeschool is het de bedoeling dat de studenten een stage lopen van vijf maanden. Tijdens het zoeken naar een stage kwam ik in de stagebank van mijn opleiding de vacature tegen van PDC. Zij waren op zoek naar een Facility Management stagiair.

Mieke, student Internationale Betrekkingen en Europese Politiek in 2014

Na mijn studies in Internationale Betrekkingen en Europese Politiek zocht ik naar een plek om werkervaring op te doen. Voor mij bood de stage bij PDC een perfecte mogelijkheid voor het ontwikkelen van zowel redactionele als organisatorische vaardigheden.

Susanne, redactiestagiaire in 2014

Na mijn studies Geschiedenis en Wijsbegeerte zocht ik naar een manier om werkervaring op te doen. Met mijn stage bij PDC hoopte ik mijn kansen op de arbeidsmarkt te verbeteren en mij te ontwikkelen op het gebied van redactiewerk en poltieke processen. Dat is zeker gelukt!

Casey, student Facility Management in 2014

In het 3e jaar van mijn opleiding Facility Management moet iedere student vijf maanden lang stagelopen. Ik wilde graag in deze periode een uitdaging aangaan en me verder ontwikkelen. Zo begon mijn zoektocht naar een stageplek.

Trystian, Student Communicatie en Multimedia design in 2013/2014

Ik was op zoek naar een stage en wilde graag iets doen met techniek en design. Ik was vooral geïnteresseerd in Html 5 en Responsive design. Toen kreeg ik de vacature van PDC onder ogen. Het was een stage waar ik kon werken met Responsive design en de nieuwste web technieken. Hierdoor was ik meteen geïnteresseerd en wilde ik bij PDC stage lopen, en gelukkig kon dit ook!

Nieuwsgierig?

Wil je graag samen met leuke collega's in een inspirerende werkomgeving werken? Ga je voor uitdagende en zeer uiteenlopende projecten en aansprekende opdrachtgevers? Denk je dat je een goede aanvulling bent voor PDC? Dan is een baan bij PDC misschien wat voor jou..?

PDC biedt boeiende en leerzame stageplaatsen voor universitaire, hbo- en mbo- studenten. Tijdens je stageperiode werk je mee aan de bouw van internet- en intranetsites voor het bedrijfsleven, de overheid en de non-profitsector. Je doet tijdens je stage de benodigde vakkennis op en je leert om binnen de context van een bedrijf zelfstandig en kritisch in een team te werken.