Political Navigator in nieuwe vormgeving

20 maart 2020

 

De Political Navigator van PDC heeft een nieuw jasje. Hierdoor vindt u nog eenvoudiger uw weg naar de juiste informatie. De informatie wordt overzichtelijk gepresenteerd en u past de vormgeving eenvoudig aan uw wensen aan. Het gebruiksgemak is vergroot en er zijn meer functionaliteiten beschikbaar. Zo volgt u de parlementaire ontwikkelingen op de voet en zet u deze kennis in, om uw doelen te behalen.

De Political Navigator: het wetgevingsproces kristalhelder

Alle ontwikkelingen en documenten van de diverse spelers op het Binnenhof worden gepresenteerd in dossiers waarin u gemakkelijk de weg vindt. Zo bespaart u zich de moeite zelf informatie te moeten verzamelen.

Dossiers

Dossiers worden gecreëerd op het moment dat een voorstel wordt gepubliceerd. Elke volgende stap wordt hier vervolgens aan toegevoegd. Een dossier geeft snel en overzichtelijk antwoord op vragen als: Wat is de huidige stand van zaken? Welke actoren zijn betrokken? Wat zijn de ontwikkelingen en de volgende stappen? Welke voorstellen over hetzelfde onderwerp zijn er?

Alle ontwikkelingen onder handbereik

Met de Political Navigator hebt u direct toegang tot de relevante primaire bronnen. De Navigator is 24/7 beschikbaar, op uw laptop, tablet en iOS/Android telefoon. Zodra er iets nieuws gebeurt op één van uw gekozen onderwerpen ontvangt u een melding. Op vrijdag geeft de wekelijkse nieuwsbrief u een overzicht van alle ontwikkelingen van die week. Zo hoeft u niets te missen.