PDC vernieuwt website Montesquieu Instituut

23 mei 2022

 

De afgelopen tijd is bij PDC hard gewerkt aan een nieuwe vormgeving van de site van het Montesquieu Instituut. Ook aan de achterkant is flink gesleuteld om de vindbaarheid op de site nog beter te maken. Bij gelegenheid van het 15-jarig bestaan van het MI werd de vernieuwde site al getoond.

Nationale en Europese thema's

Op de site zijn commentaren, activiteiten en publicaties ondergebracht bij nationale en Europese thema's. Wanneer je zoekt op een thema dat je interesseert, vind je hier commentaar, uitgebrachte bundels en policy papers en komende en afgelopen evenementen bij.

De auteurs van bundels en commentaar, sprekers van evenementen en andere wetenschappers hebben een nieuwe personenpagina gekregen waarbij hun publicaties en deelname aan activiteiten van het Montesquieu Instituut te vinden zijn.

PDC en het MI

PDC is sinds de oprichting betrokken bij het Montesquieu Instituut. Met onze kennis en ervaring in digitale informatie-uitwisseling stelt PDC het MI in staat de kennisuitwisseling te stimuleren en faciliteren. Met een frisse, transparante website bijvoorbeeld.

Meer over PDC en het MI: