PDC toont EU-volgsysteem in Brussel

13 juni 2017

 

De Political Navigator van PDC en ANP trok veel aandacht op de conferentie "How Brussels Works" voor professionals in communicatie, public affairs en belangenbehartiging. Goed geïnformeerd blijven over aankomende en in behandeling zijnde wetgeving kan lastig zijn. Veel PA professionals staan daarom open voor tooling die hen daarbij kan ondersteunen.

PDC sloot met de presentatie van de Political Navigator inhoudelijk aan op de sprekers. Na een verhelderend verhaal over het belang dat de Europese Commissie aan de digitale interne markt hecht stond in de pauze - naast de koffie en hapjes - een scherm klaar met daarop een dashboard en het dossier "digital single market". Zelfs al kwamen ze voor de koffie, de geïnteresseerden bleven hangen voor de Political Navigator.

Op het scherm was ook onderstaande promotie en toelichting van het ANP te zien:

 

Relevant voor uw situatie

Is het voor uw organisatie essentieel om op de hoogte te blijven van alles wat er in Den Haag en Brussel besloten wordt? Kunt u op de terreinen die voor u van belang zijn niets missen maar is het lastig grip te krijgen op wat er aan agenda's, documenten en nieuwe voorstellen verschijnt? De Political Navigator kan u daarbij helpen. Neem contact op met ANP, partner van PDC, via sales@anp.nl of bel 070-4141300.