PDC maakt Europalezing 2014 mogelijk

13 oktober 2014

 

PDC Informatie Architectuur levert een belangrijke bijdrage aan de Europalezing. De Europalezing is een jaarlijks terugkerend evenement over de betekenis van Europa.

Europalezing 2014

De lezing van dit jaar wordt op 28 oktober gehouden in de Kloosterkerk in Den Haag. Sprekers zijn oud-president van Letland Vaira Vike-Freiberga en professor Jonathan Holslag. De lezing wordt gemodereerd door Tom de Bruijn, wethouder in Den Haag en voormalig permanent vertegenwoordiger bij de EU

Aanmelden en registreren

De ervaring van PDC met het creëren, verrijken en verspreiden van digitale informatie is van toegevoegde waarde voor het organiseren van de Europalezing. PDC heeft onder andere de website www.europelecture.com opgezet. De ingebouwde responsive design technieken zorgen voor een optimale weergave. Het aanmeld- en registratieproces voor de lezing verloopt geheel via het instrumentarium van PDC. Bezoekers kunnen zich via een online formulier inschrijven. Een persoonlijk e-ticket wordt na aanmelding automatisch per e-mail toegestuurd. Ook het uitnodigingsbeleid voorafgaand aan het event wordt verzorgd door PDC.

Promotie

PDC is ook betrokken bij de promotie van het evenement. Zo is het systeem dat wordt gebruikt voor de campagnemailings speciaal ontworpen door de PDC-programmeurs. Bovendien stellen de experts van PDC hun kennis en vaardigheden ter beschikking als de organisatie van de Europalezing een technisch probleem ondervindt. De technieken en experts van PDC zijn onmisbaar bij het realiseren van zo'n grootschalig publiek evenement.

Meer informatie

Naar www.europelecture.com