Parlementaire Monitor groot succes

25 oktober 2011

 

Op 10 januari 2011 brachten ANP en PDC de Parlementaire Monitor op de markt. Deze kennis management tool stelt de gebruiker in staat de ontwikkelingen in en rond het Nederlandse parlement op de voet te volgen. Zo kan tijdig worden ingespeeld op nieuwe wet- en regelgeving.

Goed ontvangen

De Parlementaire Monitor is goed ontvangen door de markt. Sinds de introductie hebben ANP en PDC maar liefst twaalf afnemers mogen verwelkomen. Onder hen bevinden zich branche- en belangenorganisaties, politieke partijen en PR/PA-bureaus.

De toepassing van de Monitor is even divers als de clientèle. Zo bedient de Parlementaire Monitor de eigen informatiebehoefte, maar vormt zij ook de basis voor afgeleide producten als digitale attendering en daaraan gekoppelde adviesverstrekking. In enkele gevallen worden ook de intranetten, al dan niet geautomatiseerd, gevoed vanuit de Monitor.

EU-Monitor

Gezien het grote succes van de Parlementaire Monitor hebben ANP en PDC besloten ook een Europese variant te ontwikkelen. Hierin staat uiteraard signalering van Europese besluitvormingsprocessen centraal. Houd deze website in de gaten voor nieuws over de EU-Monitor.

Bent u geïnteresseerd? Neem voor meer informatie over de Parlementaire Monitor contact op met Daan Smolders (070-3560238).