Parlement.com vernieuwd

13 september 2018

 

De website Parlement.com is vernieuwd! De vormgevers en redacteurs van PDC hebben de presentatie flink verbeterd. Zo hebben de homepage én de menustructuur een meer thematische opzet gekregen. Andere kleuren zorgen voor een modernere, frissere aanblik. Informatie is eenvoudiger te vinden en beter geschikt voor gebruik op telefoon en tablet.

Compleet, helder en beknopt

Deze website, die PDC onafhankelijk en in eigen beheer verzorgt (zowel technisch als redactioneel), bevat een schat aan informatie. Op Parlement.com staan biografieën van alle personen (meer dan 4.000) die sinds 1796 een rol hebben gespeeld in het landelijk bestuur. De biografieën worden dagelijks bijgewerkt door de redactie van PDC. Ook wordt op Parlement.com ons staatsbestel helder en beknopt uiteengezet en is er achtergrondnieuws over belangrijke politieke ontwikkelingen.

Onafhankelijkheid en kwaliteit

De redactie van PDC heeft onafhankelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Met deze vernieuwde website blijft Parlement.com hét online naslagwerk voor alles wat met parlement en politiek te maken heeft. Parlement.com is niet verbonden aan, en wordt niet gefinancieerd door, politieke partijen of overheidsinstellingen.