Nieuws en parlementaire context in één betrouwbaar overzicht

30 maart 2016

 

Binnenlands Bestuur, ANP en PDC hebben de handen ineen geslagen en een unieke dienst samengesteld. Vanaf nu staan bij de artikelen op de website van Binnenlands Bestuur links naar relevante wetsvoorstel- en kamerstukdossiers, afkomstig uit de Parlementaire Monitor van PDC en ANP. Deze dossiers worden 24/7 geactualiseerd zodat u dit onderwerp op de voet kunt volgen.

Nieuws en achtergrond in samenhang

Dankzij deze samenwerking komen het nieuws van Binnenlands Bestuur en de dossiers van PDC/ANP bij elkaar. Zo ontstaat een scherp en volledig beeld van het betreffende onderwerp. Ook wordt duidelijk wanneer invloed kan worden uitgeoefend op de processen, of wanneer uw organisatie voorbereid moet zijn op bepaalde maatregelen.

Zeer scherp tarief

Na 14 dagen wordt de toegang tot het dossier beperkt. Wilt u ook na deze periode op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en achtergronden? Tegen een zeer scherp tarief sluit u een abonnement af waarmee u onbeperkt toegang krijgt tot alle dossiers die door de redactie gekoppeld zijn aan de nieuwsberichten van Binnenlands Bestuur. U ziet de parlementaire dossiers in een uitgebreide versie en volledig actueel zolang uw abonnement loopt.

Meer informatie