ANP en PDC introduceren de Parlementaire Monitor

20 december 2010

 

Met ingang van 10 januari 2011 brengen ANP en PDC een nieuw gezamenlijk product op de markt: de Parlementaire Monitor. Deze kennis management tool stelt de gebruiker in staat de ontwikkelingen in en rond het Nederlandse parlement op de voet te volgen. Zo kan tijdig worden ingespeeld op nieuwe wet- en regelgeving.

Den Haag binnen handbereik

De Parlementaire Monitor bevat onder meer alle door het parlement in behandeling genomen (wetgevings)dossiers en de daarbij verschenen Kamerstukken, zoals brieven, handelingen, moties en Kamervragen. Bovendien geeft de Monitor aan wanneer en bij wie deze dossiers en Kamerstukken op de agenda staan en wat de actuele stand van zaken is.

Politiek Den Haag komt binnen handbereik door het aanbieden van de persberichten, weblogs, tweets en agenda's van de landelijke politieke partijen en de afzonderlijke politici en bewindslieden.

Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Door het instellen van zoekprofielen is het voor de gebruiker nog gemakkelijker om op zijn of haar eigen terrein op de hoogte te blijven. Aan ieder zoekprofiel kan een e-mail-alert gekoppeld worden. Zo wordt de gebruiker doorlopend op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. Ook het zelf samenstellen van een nieuwsbrief voor derden behoort tot de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd? Neem voor meer informatie over de Parlementaire Monitor contact op met Daan Smolders (070-3560238).